Groeitrajecten voor particulieren en bedrijven

Investeren in jezelf is als organisatie of als persoon van cruciaal belang. De tijd nemen om bij jezelf stil te staan en van daaruit te groeien is essentieel. Stilstaan om beter vooruit te gaan! Hieronder vind je een aantal groeitrajecten, maar aarzel niet om je traject op maat aan te vragen.

Groeien als manager

management traject

Groeien als manager  

Authentiek management

In dit traject van 9 uur, krijg je als manager inzicht in je eigen waardenpatroon, je persoonlijkheidsprofiel en je kernkwaliteiten en hoe die je communicatie- en managementstijl beïnvloeden. Je krijgt een uitgebreid persoonlijk effectiviteitsrapport mee, met info over je werkstijl, teamstijl, communicatiestijl, besluitvormingsstijl, en nog veel meer. 

Kostprijs: 1100€ excl BTW
(methodieken en rapport inbegrepen, op locatie van de coach)

Groeien als team

teamtraject

Groeien als team

Together Each Achieves More

Een team is zo sterk als de interactie en de samenwerking tussen de teamleden. Ondervind je als organisatie dat er regelmatig problemen zijn binnen het team? Iedereen spreekt bijvoorbeeld wel dezelfde taal, maar toch begrijp je elkaar niet of heb je een andere kijk op dingen? Wil je meer mildheid voor elkaars visie, mensen in hun kracht en energie laten werken, om zo tot nog betere resultaten te komen? Dan is deze teamopleiding van 1 dag misschien wel je oplossing!

Kostprijs: 3950 euro excl BTW               (max 12 deelnemers)

(inclusief uitgebreid rapport per deelnemer, exclusief locatie en lunch)

Groeien als werknemer

persoonlijke ontwikkeling

Groeien als werknemer

Persoonlijke ontwikkeling

In dit traject van 8 uur, krijg je als werknemer inzicht in je eigen waardenpatroon, je persoonlijkheidsprofiel en je kernkwaliteiten en hoe die je communicatie- en werkstijl beïnvloeden. Je krijgt een uitgebreid persoonlijk effectiviteitsrapport mee, met info over je werkstijl, teamstijl, communicatiestijl, besluitvormingsstijl, en nog veel meer. 

Kostprijs: 950€ excl BTW
(methodieken en rapport inbegrepen, op locatie van de coach)