DIENSTEN

love your job jobenergy loopbaanbegeleiding jobcoaching opnieuw graag werken dilbeek schepdaal lennik gooik ternat
vacatures nieuwe job solliciteren sollicitatie sollicitatietraining loopbaanbegeleiding vdab cheques

Elk traject wordt volledig op maat uitgewerkt. 

Jij staat centraal. Vanuit jouw verhaal en jouw eigenheid, je successen en je struikelblokken, gaan we op ontdekking. We brengen je talenten, competenties, uitdagingen en voorkeuren in kaart en leggen de link naar je huidige en toekomstige situatie. Voor werknemers en zelfstandigen.

Wil je jezelf leren verkopen tijdens een sollicitatiegesprek? Dan ben je bij mij NIET op het juiste adres. Ik geloof in authenticiteit, eigenheid, jezelf zijn. Alleen dan kom je geloofwaardig over en sta je sterk tijdens je sollicitatie.

mbti myers-briggs type indicator zelfontwikkeling personal development individeel teams managementcoaching teamcoaching brussel schepdaal dilbeek gooik halle

De MBTI is het meest bekende persoonlijkheidsinstrument ter wereld. MBTI is veel meer dan alleen een persoonlijkheidsvragenlijst. Het biedt een constructief, flexibel kader dat toegepast kan worden voor diverse vraagstukken op het gebied van menselijke interactie en persoonlijke ontwikkeling.

HR consultant HR Manager Freelance Freelancer Payroll HRBP

Als Freelance HR Consultant  & Manager kan je mij inschakelen voor opdrachten die betrekking hebben op een cruciaal puzzelstuk binnen jouw organisatie: de mensen.